miércoles, septiembre 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
InicioDeportesLes lligues catalanes donen el tret de sortida a la temporada 2024-2025

Les lligues catalanes donen el tret de sortida a la temporada 2024-2025

Aquest passat cap de setmana, 21 i22 de setembre, s’ha celebrat la primera fase de les Lligues Catalanes de Superlliga i Divisió d’Honor, en que participen pràcticament una trentena de clubs catalans sota el paraigües de la Federació Catalana de Voleibol. L’esdeveniment, que serveix per donar el tret de sortida a la competició de pista catalana, ajuda als conjunts en la seva preparació de pretemporada. La Fase Final Or de la Superlliga Masculina serà disputada, aquest pròxim cap de setmana entre els quatre millors classificats de la primera ronda: CV Roquetes, Barça Voleibol i Víkings Vòlei Prat, de Superlliga 2, i l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, que ha pujat aquest any a Superlliga 1.

El pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona serà l’escenari on es decidirà el campió d’aquesta temporada, a l’espera de saber si el conjunt local reeditarà el títol o un altre equip es farà amb el trofeu de la FCVb. En la branca femenina, el DSV CV Sant Cugat ha superat al Barça CVB per 0-3, i caldrà esperar fins diumenge per saber si es fa amb el títol o no.

CV SPSP i Barça Voleibol després de la final de la Lliga Catalana de 2023-2024

CV SPSP i Barça Voleibol després de la final de la Lliga Catalana de 2023-2024 / SPORT.es

D’altra banda, en la Superlliga Femenina 2, el Barça CVB Pro, el CV Sant Cugat ‘B’, el CV Vall d’Hebron i el Premià de Dalt Maresme s’han convertit en els quatre conjunts que disputaran la Fase Final Or aquest pròxim cap de setmana. El CV Esplugues i el Voleibol Sant Just, que formen part també de la categoria de plata del vòlei espanyol, es disputaran la Fase Final de Plata.

Per últim, la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, que és la més nombrosa de totes les categories, doncs compta amb fins a 19 equips participants, es jugarà a base de triangulars en totes les seves fases. Després d’una més que emocionant primera ronda, només el Club Natació Sabadell, el CV Sant Quirze i el CEV L’Hospitalet han aconseguit fer-se un forat a la Fase Final Or femenina.

En la Plata hi seran el CH Bordils, el Premià de Dalt Maresme ‘B’ i el Vallbona Decoexsa. Tanquen, en l’apartat bronze, els equips del CV Vall d’Hebron, el Cecell Lleida i el SD Espanyol.

En la branca masculina, el CV Monjos, el CV Reus i el Balàfia Vòlei Lleida es disputaran a Lleida el premi de ser campió de la Fase Final Or. En un segon bloc, i lluitant per fer-se amb el títol de la Fase Final Plata hi seran el CEVOL Torredembarra, el CV Barberà i el CV Sant Martí. En un tercer escalafó, quatre equips es disputaran la Fase Final Bronze: l’AE Vòlei Manresa, el CEV L’Hospitalet, el Aula-SD Espanyol i l’AVA Ametlla.

RELATED ARTICLES
spot_img

Lo mas popular

spot_img