martes, octubre 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
InicioDeportesCatalunya brilla en un cap de setmana ple d'èxits esportius i competicions...

Catalunya brilla en un cap de setmana ple d’èxits esportius i competicions internacionals

La IV Setmana Catalana de l’Esport ha viscut el seu cap de setmana més espectacular i intens, consolidant-se com un esdeveniment de referència gràcies a la celebració de més d’una desena de competicions d’alt nivell que han mobilitzat més de 1.000 esportistes provinents de tot el món. Aquesta impressionant mostra de diversitat esportiva i participació internacional ha convertit Catalunya en l’epicentre de l’esport, oferint un cap de setmana carregat d’emoció, passió i grans actuacions en múltiples disciplines.

Un cap de setmana on les seleccions catalanes han estat les grans protagonistes, aconseguint importants èxits esportius davant equips i seleccions professionals de tot el món. És el cas, per exemple, de la Barcelona Baseball Cup, competició que va captivar els aficionats amb beisbol de primer nivell, i que va finalitzar amb el triomf de la selecció de Catalunya Absoluta davant l’All Star d’Espanya, l’equip professional mexicà dels Algodoneros de Guasave i l’equip cubà dels Cocodrilos de Matanzas.

Per la seva banda, també es va viure a Vidreres i a Barcelona un emocionant duel de críquet internacional que va enfrontar les seleccions masculina i femenina de Catalunya amb la Selecció NACC del Regne Unit.

Santa Coloma de Gramenet va acollir una magnífica jornada amb set atletes que van participar als Jocs Olímpics de Paris. Uns 300 nens i nenes van participar d’una matinal plena de proves, xerrades i signatura d’autògrafs per part dels atletes olímpics. A més a més, es van repartir medalles i copes als guanyadors i guanyadores i als clubs destacats als relleus. Paul McGrath, Raquel Gonzàlez, Cristina Montesinos, Elvin Josué Canales, Meritxell Soler, Jaël-Sakura Bestué i Berta Segura van participar de la jornada, separada en tres grups, marxa, fons i velocitat.

A més, el cap de setmana va veure altres cites internacionals de gran rellevància, com el duel de bowling femení entre Catalunya i Suïssa a Terrassa. L’equip suís va aconseguir el premi a millor equip, mentre que la catalana Cristina Sanz va guanyar el trofeu a la millor jugadora absoluta. A Santa Susanna, victòria ajustada de Dinamarca davant Catalunya en una jornada de petanca que es va decidir als darrers llançaments.

L’equips Madracs Udine d’Itàlia va guanyar el Torneig Internacional d‘hoquei en cadira de rodes elèctrica disputat a Malgrat de Mar, en una competició que va comptar amb la participació, per primera vegada, de la Selecció Catalana en partits internacionals.

L’Aqua Beach Trail va conquerir Salou en la penúltima cursa puntuable per a la I Copa Catalana, que aquesta temporada s’ha estrenat al calendari competitiu de la FEEC. Una jornada on els principals favorits a la victòria no van perdonar. Triomf per a Nathalie Bassols i Francesc Lluch a 3KM; i Alícia Domíngo i Uri Ferrer a 7KM.

L’Estació del Nord de Barcelona va ser l’epicentre del Torneig Internacional de l’Amistat de boxa amateur, que va comptar amb la participació de més d’un centenar de boxejadors catalans i d’altres països europeus.

El diumenge va culminar amb la Copa Pirineus de tir amb arc a Padrinyes i una gran vetllada de kick-boxing a Lloret de Mar, on van competir atletes de Catalunya, França i Argentina.

Amb la conclusió de totes aquestes competicions, la IV Setmana Catalana de l’Esport segueix consolidant-se com una referència en l’escena esportiva internacional. Un cap de setmana que ha deixat una empremta duradora en els amants de l’esport i que reafirma la vocació de Catalunya com a terra d’esport.

RELATED ARTICLES
spot_img

Lo mas popular

spot_img