martes, octubre 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
InicioDeportesNarcís Segura i Narcís Pujol triomfen a la sisena regata celebrada a...

Narcís Segura i Narcís Pujol triomfen a la sisena regata celebrada a l’Ampolla

L’Ampolla (Baix Ebre) va acollir la sisena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2024, modalitat de circuit, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica. La cursa es va disputar a l’emblemàtica Platja de les Avellanes, un enclavament ideal.

La categoria GP3 va resultar molt disputada, tot i que Narcís Segura va guanyar dues de les tres mànegues, Joan Sevil va guanyar la segona i va finalitzar segon a les altres dues. Tercer en discòrdia va ser Roger Pujol, que podia haver obtingut més punts si no s’hagués descuidat de recuperar una boia saltada, la qual cosa li va suposar una penalització d’una volta. La classificació general està molt ajustada, així que el títol es decidirà a la darrera regata.

A la categoria GP1 el veterà Narcís Pujol va guanyar a l’Ampolla. Darrera seu es va classificar Miguel Ángel Gargallo, que va progressar durant tota la jornada, amb un tercer, un segon i un primer lloc. Tercer va ser Denis Munnikhuis. Pujol ostenta una notable avantatge sobre els seus immediats perseguidors, però també en aquesta categoria tots els llocs al pòdium final estan per decidir, així que la darrera regata, prevista al CN El Balís el proper dia 19 d’octubre, serà definitiva.